[ neuropathische pijnen ]

Ik kom al heel wat jaren bij Anita. 10 jaar terug werd ik diabeet en ik startte met medicijnen wat nu insuline is geworden. Het nadeel van diabetes is de neuropathische pijnen, en vooral de pijnen in de voeten. Een jaar of 5 geleden kwam ik in aanraking met Anita, ik had wat pijntjes en wilde dat met voetreflex tegengaan. De voetreflex had op mij een positieve uitwerking. De voeten voelde weer lekker na een behandeling, kregen kleur en voelde weer warm aan.
Ik bezoek Anita nog steeds om de 3 a 4 weken, ik voel echt aan mijn voeten dat ik het weer nodig heb. Het is voor diabetes van levensbelang dat u uw voeten goed verzorgd.
Anita is nu ook mijn vaste pedicure en ze kent mijn voeten beter dan ik.
Mijn voeten zien er goed verzorgd uit, wat heel belangrijk is voor een diabeet.

Bij Anita bent u in zeer goede handen (voeten). Voetverzorging is haar passie.

Jan


[ ingroeiende teennagel - pijn ]

Sinds ( een jaar?)heb ik mijn voeten toevertrouwd aan Anita.
Ik had via FB een aanbeveling gelezen en heb een afspraak gemaakt voor een behandeling. De eerste behandeling duurde langer dan normaal gesproken.
Ik had enorme kloven onder mijn voetzolen en rond mijn hielen/hakken. Lopen was daardoor op zijn zachtst gezegd niet echt plezierig . Na een behandeling kan ik er weer een poosje tegen. Ook het probleem dat ik had met een ingegroeide teennagel is aangepakt.
Na diverse keren tevergeefs geprobeerd te hebben de nagel vrij te knippen is er nu een beugel op de nagel geplaatst om ingroeien van de nagel tegen te gaan. Na het plaatsen van de beugel heb ik weer een heerlijke wandeling kunnen maken met de hond zonder pijn aan mijn teen.

Annemarie


[ Hormoon behandeling - overgangshinder ]

Een half jaar geleden kreeg ik last van overgangsverschijnselen. Eerst alleen s'nachts opvliegers maar na een paar maanden ook overdag. Uiteindelijk had ik ieder uur wel een opvlieger.De homeopatische middelen hielpen niet hiertegen. Na de zomervakantie had ik problemen om weer aan het werk te moeten door al die opvliegers. Toen ben ik begonnen met de hormoonbehandelingen via voetreflex.

De hormoonbehandeling heb ik eerst 1 x per week gehad, na de 3e behandeling was ik zo goed als van mijn klachten af. Na de 4e behandeling was ik zelf helemaal van mijn klachten af. Ik ga nog wel 1x per maand voor een behandeling om dit bij te houden. De rust die ik terugkreeg door het stoppen van de opvliegers is heerlijk. De overgang is zo niet vervelend meer.

Groet Ellen


[ Hormoon behandeling - kinderwens ]

Februari 2013 was het zover, ik was zwanger. We waren nu al meer dan een jaar aan het proberen, (ik was al meer dan een jaar gestopt met de pil) maar nu was het dan raak. Helaas eindigde deze zwangerschap in een miskraam en klopte het hartje na 8 weken niet meer. Ik was hier erg verdrietig onder, maar ach (vanuit een positieve gedachte blijven denken) het was nu een keer gelukt en het zou vast nog een keer lukken, maar zou dit dan weer een jaar duren?

Via mond op mond reclame kwam ik bij Anita terecht van voetpraktijk Exloo. Zij heeft via voetreflex mijn hormonen gestimuleerd en weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven. En na twee maanden voetreflex ben ik weer zwanger. Ik wil Anita enorm bedanken voor haar steun en haar kundigheid waardoor ik nu zwanger mag zijn. Ik wil het dan ook elke vrouw aanraden die zwanger wil worden en het lijkt allemaal wat lang te duren, contact op te nemen met Anita.

Groet Karin


[ Orgaan behandeling - Longen ]

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik begon met de voetreflexmassage.  Ik had een ernstige lever aandoening gehad en was inmiddels gelukkig alweer aardig opgeknapt. Toch bleef ik nog een aantal klachten houden, zoals  stijve en pijnlijke spieren, koude handen en slecht slapen. Veel hiervan had te maken, volgens mij, met een slechte doorbloeding. Ik dacht dat een voetreflexmassage mijn klachten misschien zou kunnen verlichten.

Bij de eerste voetreflexmassage bleek dat mijn longen aardig vol zaten waardoor ik waarschijnlijk onvoldoende zuurstof kreeg. In het begin kwam ik wekelijks en ik merkte dat ik steeds minder moest hoesten en meer lucht kreeg. Daarna ben ik begonnen met de gecombineerde voet- en gezicht reflexmassage. Dit voelde als een totale reiniging van mijn lichaam.  Ik kreeg vanuit mijn omgeving veel complimenten dat ik er zo goed uitzag en zo voelde ik mij ook!! Ook mijn klachten waren duidelijk verminderd.

Ik kom nu nog 1 keer per 4 weken voor een gecombineerde voet- en gezicht reflexmassage om mijn longen goed schoon te houden en ter verbetering van mijn algemene conditie. Ik kijk altijd uit naar deze vierwekelijkse verwennerij en zou het niet graag willen missen.

Met veel dank aan Anita,

Liesbeth