Voetpraktijk Exloo is een professionele praktijk waar in een bijzondere omgeving uiteenlopende specialistische behandelingen geboden worden. 

De praktijk wordt geleid door voetreflextherapeut en Medisch pedicure Anita Helmus.
Haar visie is dat aandacht voor de klant, kwaliteit en persoonlijkheid voorop staan.
Met meer dan 8 jaar ervaring kunt u prima terecht voor de verzorging van uw voeten, met kleine of grotere klachten en vragen.

Afspraak maken? Bel 06-52356707 of klik hier om on-line uw afspraak te maken.

Snel even weten of er vandaag of morgen nog een plekje vrij is? 
Stuur een een berichtje via WhatsApp naar 06-52356707.

 

Klant ervaringen

Februari 2013 was het zover, ik was zwanger. We waren nu al meer dan een jaar aan het proberen, (ik was al meer dan een jaar gestopt met de pil) maar nu was het dan raak. Helaas eindigde deze zwangerschap in een miskraam en klopte het hartje na 8 weken niet meer. Ik was hier erg verdrietig onder, maar ach (vanuit een positieve gedachte blijven denken) het was nu een keer gelukt en het zou vast nog een keer lukken, maar zou dit dan weer een jaar duren?

Via mond op mond reclame kwam ik bij Anita terecht van voetpraktijk Exloo. Zij heeft via voetreflex mijn hormonen gestimuleerd en weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven. En na twee maanden voetreflex ben ik weer zwanger. Ik wil Anita enorm bedanken voor haar steun en haar kundigheid waardoor ik nu zwanger mag zijn. Ik wil het dan ook elke vrouw aanraden die zwanger wil worden en het lijkt allemaal wat lang te duren, contact op te nemen met Anita.

Groet Karin

Voor meer klant ervaringen klik hier.