Wat is het?
De Japanse CosmoFacelift is een natuurlijke, niet-chirurgische behandelmethode van de gezichtshuid. Door middel van intensieve massage op acupunctuurpunten, lymfebanen en reflexzones, worden de spieren en diepere lagen van de huid geactiveerd. Dit zorgt voor een liftend effect.
De behandeling duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit een voorreiniging, de speciale gezichtsmassage en een nabehandeling met een bij het huidtype passend masker en (indien nodig) koelend bergkristal.

Voor wie?
Japanse CosmoFacelift is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Voor jongere mensen is het een preventieve behandeling tegen huidveroudering, voor de rijpere huid werkt Japanse CosmoFacelift aan het verminderen van de gevolgen van huidveroudering.

Wat kunt u verwachten?
De behandeling is holistisch: door het activeren van de specifieke huidzones is er niet alleen een werking op de gezichtshuid en de gezichtsspieren, maar op het hele lichaam.
De massage werkt zeer ontspannend, geeft een verbeterende bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming en kan daardoor een positieve invloed hebben op klachten zoals stress, vermoeidheid, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, etc.
Vaak is er na één keer al een effect te zien wat een paar dagen aanhoudt. Ogen lijken groter, lijntjes bij de neuslippenplooi verzachten, de huid ziet frisser en beter doorbloed.

Japanse Cosmolift